INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Sony SmartBand SWR10 čierny

    Sony SmartBand SWR10 čierny

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    214496

    PN kód

    1279-4918

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Sony SmartBand SWR10 čierny

    Inteligentný náramok Sony SmartBand SWR10 je absolútnou novinkou v rade Sony. Vyniká nielen praktickým využitím, ale aj odolnosťou voči vode a prachu v rozsahu IP58. S mobilným telefónom komunikuje prostredníctvom rozhrania bluetooth a NFC. Používanie vyžaduje v telefóne operačný systém Android KitKat a vyššie a bluetooth verzie 4.0.

    Ako to funguje?

    Zaznamenaj si deň. Každý deň!
    SmartBand SWR10 je inovatívny náramok, ktorý zaznamenáva vaše životné aktivity počas dňa a noci. Sleduje pohyb, komunikáciu, zábavu. Bol navrhnutý tak, aby ste ho mohli nosiť kedykoľvek a kdekoľvek idete - 24 hodín, 7 dní v týždni.

    Dizajn

    Dizajn náramku je diskrétny sa dá prispôsobiť podľa vašej nálady a štýlu obliekania. Vyberte si s rozličných farieb práve ten váš. Prémiový vzhľad náramku dodáva kovové zapínacie tlačidlo Sony a LED diódy, ktoré slúžia ako indikátor. Samotný náramok pozostáva s odnímateľného jadra a pohodlného remienka.
    Odnímateľné jadro, inteligentný budík a životné momenty
    Odnímateľné jadro, ktoré je vsadené do remienka tvorí hlavné srdce inteligentného náramku. Jadro obsahuje špičkovú technológiu - senzory, ktoré dokážu zaznamenať pohyb a poslať namerané dáta do vášho smartfónu.
    Na základe sledovania pohybov vášho tela, vás SmartBand zobudí v najlepšom čase podľa vášho spánkového cyklu. Vypočíta a určí najlepší čas budenia a jemnými vibráciami vás zobudí.

    Zachyťte špeciálne momenty v živote. Výborná reštaurácia. Úžasná pieseň. Krásny západ slnka. Stlačte tlačidlo "Life bookmark" na vašom SmartBand náramku a všetko, čo sa odohráva v tom momente bude zachytené a zapamätané navždy. Zachovajte si obrázok jedinečného momentu. Zachytené životné momenty môžete upravovať a prezerať v aplikácii Lifelog kedykoľvek si zaželáte.

    Smartfón a aplikácia Lifelog
    Inteligentný náramok SmartBand SWR10 je nepretržite v kontakte s vašim smartfónom, spojený cez Bluetooth®. Vibrovaním vás upozorní na prichádzajúci hovor, správu alebo v prípade inej notifikácie. Ak počúvate hudbu, môžete pomocou neho spustiť, pozastaviť alebo preskočiť jednotlivé skladby.
    Pripojenie je jednoduché, použite technológiu NFC alebo štandardný Bluetooth®. Dokonca aj keď ste mimo dosahu vášho smartfónu, táto nositeľná technológia uloží informácie o tom, čo robíte a automaticky nahrá keď sa znovu pripojíte.
    S aplikáciou Lifelog môžete prezerať informácie o vašich fyzických, komunikačných a zábavných aktivitách. Taktiež umožňuje stanoviť cieľ aktivity a monitorovať progres. Informácie uložené v Lifelog aplikácii sú získavané z náramku SmartBand SWR10 pomocou jeho senzorov, z iných aplikácií a zo samotného smartfónu.
    V mobilnej aplikácii uvidíte, či ste sa prechádzali, šoférovali, bicyklovali alebo cestovali vlakom ... a ako ste spali. Umožňuje počítať kroky, vypočítava rýchlosť, monitoruje váš spánok a zobudí vás ak máte dostatok spánku podľa spánkového cyklu.
    Lifelog aplikácia zaznamenáva všetky aktivity vášho fotoaparátu, hudby a prezentuje ich pomocou animovaného rozhrania spolu s vašou aktivitou. Každý deň môžete vidieť aké obrázky/fotky a videá ste urobili, akú hudbu a ako dlho ste počúvali, čo ste v daný čas robili a koľko ste komunikovali s vašimi priateľmi
    Aplikácia Lifelog je dostupná zadarmo pre smartfóny s OS Android na Google Play.
    Kompatibilita: mobilné telefóny s operačným systémom Android KitKat 4.4 a Bluetooth 4.0
    Xperia™ Z1, Xperia™ Z1 Compact, Xperia™ Z Ultra, Xperia™ Z2
    LG Nexus 5, LG Nexus 4, Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy S4, HTC One, HTC One M8

    Obsah balenia:
       Sony SmartBand 2 náramky - veľkosť S a veľkosť L
       microUSB a USB nabíjací kábel

    Technické parametre
       hmotnosť - 21 gramov
       ramienok - silikón
       možnosti pripojenia - Bluetooth 4.0 Low Energy BLE, NFC
    Stránky o produkte Sony SmartBand SWR10 čierny:

    http://www.sony.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky