INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Samsung UE40H6200 40"

    Samsung UE40H6200 40"

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    193348

    PN kód

    8806085986343

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Samsung UE40H6200 40"


    3D LED Smart televízor

    Smart TV je teraz jednoduchší a rýchlejší. Najlepšia platforma Smart je zasa o niečo lepšia. Prvotriedne zážitky z televízora Smart TV sú teraz ešte intenzívnejšie vďaka rýchlejšiemu prístupu k inteligentným funkciám, skutočnému multitaskingu a intuitívnemu rozhraniu. Keď zapnete televízor, služba Smart Hub vám prostredníctvom nového prispôsobiteľného panela v dolnej časti obrazovky poskytne okamžitý prístup k vášmu najčastejšie používanému a obľúbenému obsahu, kanálom a zdrojom. Aby ste mali prístup k ešte lepšej zábave, služba Smart Hub inteligentne usporiada všetok váš obsah do piatich jednoducho použiteľných panelov: Živé televízne vysielanie, Filmy a televízne relácie, Multimédiá, Aplikácie a Hry. Pridajte sa k viac než jednému miliónu ľudí, ktorí službu Samsung Smart Hub používajú každý týždeň, a získajte na stránke samsung.com prístup k najnovšej ponuke inteligentnej zábavy z oblasti filmov, televíznych relácií, športu, detského obsahu, hudby a životného štýlu.

    Objavte novú realitu v rozlíšení Full HD. Teraz si môžete vychutnávať vyššiu úroveň realistickej domácej zábavy než kedykoľvek predtým. Vďaka rozlíšeniu, ktoré je v porovnaní so štandardnými HD televízormi dvojnásobné, vám televízor Samsung FHD TV prináša neuveriteľné zážitky zo sledovania, s ktorými preniknete za obrazovku do sveta plného vzrušenia. Keď zbadáte bohatý a živý obraz v rozlíšení Full HD, vaše obľúbené televízne relácie a filmy už nikdy nebudú rovnaké. Objavujte realitu so zážitkami v rozlíšení Full HD.

    Technológia Clear Motion Rate minimalizuje rozmazanie pohybu. Vďaka pokročilej technológii Clear Motion Rate (CMR) od spoločnosti Samsung sa aj tie najrýchlejšie pohybujúce scény zobrazujú s dokonalou ostrosťou. Vyššia úroveň CMR znamená čistejší obraz a menšie rozmazanie pohybu, takže akčné filmy, športové prenosy a ďalšiu zábavu si môžete vychutnávať v maximálnej kvalite. Táto technológia využíva vyššiu rýchlosť obnovovania panela, vyššiu rýchlosť obrazového procesora a technológiu podsvietenia. Výsledkom je oveľa čistejší a ostrejší obraz.

    Aktualizovaná aplikácia SmartView spája váš televízor, zariadenia a obsah. Najnovšia aplikácia SmartView 2.0 od spoločnosti Samsung vám umožňuje jednoduchšie si vychutnávať všetok svoj obsah - tak ako vám to najviac vyhovuje. Pomocou svojej domácej siete môžete prenášať živé televízne vysielanie do svojho smartfónu alebo tabletu a používať svoje mobilné zariadenie ako diaľkový ovládač televízora. Pomocou multimediálneho panela služby Smart Hub zasa môžete v smartfóne alebo počítači získať prístup k obsahu na televízore Smart TV a vychutnávať si ho. Všetko sa používa jednoducho, takže nemusíte robiť nič iné, len si to vychutnávať.

    Rýchlo a jednoducho sledujte obsah z mobilného zariadenia na veľkej televíznej obrazovke. Na veľkej obrazovke televízora Samsung Smart TV si môžete rýchlo a jednoducho vychutnávať obsah z mobilných zariadení. Vďaka vylepšenej technológii zrkadlenia obrazovky od spoločnosti Samsung je celý proces jednoduchý a nie je potrebné meniť zdroj televízneho vysielania. Stačí, ak v mobilnom zariadení otvoríte panel hlásení, vyberiete ikonu zrkadlenia obrazovky a potom vyberiete televízor. To je všetko, čo musíte urobiť, aby ste si aplikácie, hry a ďalší obsah mohli vychutnávať v plnom formáte obrazovky televízora.

    Rýchly štvorjadrový procesor pre vyšší výkon. Vďaka silnému štvorjadrovému procesoru vám televízor Samsung Smart TV ponúka vyšší výkon. Rozdiel spoznáte okamžite - pri rýchlejšom multitaskingu a prepínaní medzi obsahom a prehľadávaním webu, ako aj pri plynulejšej interakcii. Vďaka vyššiemu výkonu budú vaše zážitky zo zábavy oveľa príjemnejšie a budete viac času tráviť sledovaním, a nie čakaním.

    Živšie farby pre lepší obraz. Technológia Wide Color Enhancer Plus od spoločnosti Samsung, ktorá využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu, výrazne zvyšuje kvalitu každého obrazu a odhaľuje skryté detaily. S technológiou Wide Color Enhancer Plus teraz uvidíte farby presne tak, ako to tvorcovia obsahu zamýšľali.

    Sledujte filmy z pamäťového zariadenia USB. Vďaka funkcii ConnectShare Movie stačí jednoducho pripojiť k televízoru pamäťové zariadenie alebo pevný disk USB a môžete si okamžite začať vychutnávať filmy, fotografie alebo hudbu. Na televízore teraz môžete sledovať najrôznejší obsah v pohodlí svojej obývačky.

    Energetická trieda A+
    Uhlopriečka: 40"/101 cm
    Rozlíšenie: Full HD 1920 x 1080
    Clear Motion Rate 200 Hz

    DVB-T/C a analógový tuner
    4-jadrový procesor
    Wide Color Enhancer Plus
    3D konverzia
    Zvukový výkon (RMS): 20 W (2x 10 W)
    DTS Premium Sound 5.1
    DTS Studio Sound
    Dolby MS10
    AVL - automatické nastavenie hlasitosti
    Integrované WiFi
    Smart TV: HbbTV, Smart Hub, Samsung Smart TV, On TV, aplikácie, Fitness, Kids, Skype, webový prehliadač, vstavané rozhranie BT HID, podpora rozhrania USB HID
    PVR - nahrávanie TV vysielania na USB
    USB prehrávanie: video, hudba, obrázky
    PIP - obraz v obraze
    EPG - elektronický programový sprievodca
    Teletext
    Filmový režim
    Rozšírený režim Futbal
    Herný režim
    Hodiny a časovač zapnutia/vypnutia, automatické vypnutie
    BD Wise Plus
    Anynet+ (HDMI-CEC)
    Spotreba energie: 50 W / 30 W v režime úspory energie / 0,3 W v pohotovostnom režime
    Ekologický snímač

    4x HDMI (3D, ARC), 3x USB, SCART, komponentný vstup (YPbPr), kompozitný vstup (AV), digitálny zvukový výstup (optický), výstup pre slúchadlá, Ethernet (LAN), infračervený výstup, CI+ slot
    Rozmery bez stojanu (ŠVH): 906,6 x 536,1 x 63,1 mm
    Rozmery so stojanom (ŠVH): 906,6 x 604,9 x 264,8 mm
    Hmotnosť (bez/so stojanom): 8/9,1 kg
    Farba: čierna
    Dodávané príslušenstvo: diaľkový ovládač TM1250A s batériami, predlžovací kábel infračerveného rozhrania
    Stránky o produkte Samsung UE40H6200 40":

    http://www.samsung.com/sk/#latest-home

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky