INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    HTB3520G/12 3D BLU-RAY dom.kino PHILIPS

    HTB3520G/12 3D BLU-RAY dom.kino PHILIPS

    Vypredané

    Blu-ray domáce kinoZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    246365

    PN kód

    HTB 3520 G/12

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    HTB3520G/12 3D BLU-RAY dom.kino PHILIPS

    3D Blu-ray domáce kino 5.1

    Výkonný priestorový zvuk ako v kine s výkonom až 1000 W. Rozpumpujte krv v žilách svojej domácej zábavy pomocou tohto systému domáceho kina Philips s výkonom 1000 W, hlbšími basmi a úchvatným obrazom z diskov 3D Blu-ray.

    Funkcia Smart TV na využívanie služieb online a prístup k multimédiám prostredníctvom televízora. Domáce kino a prehrávač Blu-ray od spoločnosti Philips s funkciou Smart TV vám ponúkajú celý rad zdokonalených funkcií, vrátane Net TV, SimplyShare a MyRemote. Služba Net TV prináša na vašu televíznu obrazovku široký výber informácií a zábavy online vďaka službám, ako je video na požiadanie. Pomocou funkcie SimplyShare sa môžete dostať k svojim fotografiám, hudbe a filmom uloženým v počítači z pohodlia svojej pohovky. Prostredníctvom aplikácie MyRemote od spoločnosti Philips môžete svoje domáce kino ovládať pomocou telefónu smartphone alebo tabletu.

    Dolby TrueHD a DTS-HD pre priestorový zvuk s vysokou vernosťou. Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio Essential prinášajú ten najdetailnejší zvuk z diskov Blu-ray. Reprodukovaný zvuk je doslova nerozpoznateľný od štúdiovej nahrávky, takže budete počuť presne to, čo chceli jeho tvorcovia. Funkcie Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio Essential sú dokonalým vyvrcholením Vášho zážitku zo zábavy vo vysokom rozlíšení.

    Full HD 3D Blu-ray pre skutočne pohlcujúci filmový zážitok v 3D. Nechajte sa vtiahnuť do deja filmov v 3D vo vlastnej obývačke s televízorom Full HD 3D. Aktívne zobrazenie 3D využíva najnovšiu generáciu technológie pripínania obrazov, takže dosahuje reálnu hĺbku a obraz v HD rozlíšení 1920 x 1080. Keď sledujete tento obraz cez špeciálne okuliare, ktoré sú načasované tak, aby sa ich ľavé a pravé šošovky otvárali a zatvárali synchronizovane so striedajúcimi sa snímkami, vzniká v domácom kine obraz vo Full HD 3D. Prémiové vydania filmov v 3D na diskoch Blu-ray ponúkajú široký výber obsahu vo vysokej kvalite. Disky Blu-ray tiež prinášajú nekomprimovaný priestorový zvuk, takže si vychutnáte neuveriteľne realistický poslucháčsky zážitok.

    Zvukový vstup na prehrávanie hudby z iPodu/iPhonu/MP3 prehrávača. Zvukový vstup umožňuje jednoducho prehrávať hudbu priamo zo zariadenia iPod/iPhone/iPad, MP3 prehrávača alebo notebooku cez jedno pripojenie k domácemu kinu. Jednoducho pripojte svoje zvukové zariadenie do konektora zvukového vstupu a vychutnávajte si hudbu vo vynikajúcej kvalite domáceho kina Philips.

    S certifikátom DivX Plus HD na prehrávanie formátu DivX vo vysokom rozlíšení. Formát DivX Plus HD vášho prehrávača diskov DVD alebo Blu-ray ponúka najnovší pokrok v technológii DivX, ktorá vám umožní vychutnávať HD videá a filmy z internetu priamo vo Vašom HDTV alebo počítači. Formát DivX Plus HD podporuje prehrávanie obsahu DivX Plus (H.264 HD video so zvukom AAC vo vysokej kvalite v kontajneri súboru MKV) a súčasne podporuje predchádzajúce verzie DivX videa do rozlíšenia 1080p. Formát DivX Plus HD pre digitálne video v skutočnom vysokom rozlíšení.

    Jednodotykové párovanie cez Bluetooth pre smartfóny s technológiou NFC. Zariadenia Bluetooth môžete párovať jediným dotykom vďaka technológii (NFC - Near Field Communication). Stačí priložiť smartfón alebo tablet s funkciou NFC na oblasť NFC reproduktora, čím sa zapne reproduktor a spustí sa párovanie Bluetooth a prenos hudby.

    Funkcia bezdrôtových zadných reproduktorov na bezproblémové umiestnenie. Bezdrôtové zadné reproduktory Vám pri ich umiestňovaní poskytnú flexibilitu a mobilitu. Tieto bezdrôtové reproduktory, ktoré boli vytvorené technológiou s nulovým rušením, poskytujú úplný priestorový zvuk bez neestetických káblových pripojení.

    Prehráva: 3D BD, BD, BD-R/RE, DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD, CD-R/RW
    Podporuje: MKV, DivX Plus HD, AVI, MP4, MPEG, FLAC, MP3, WMA, WAV, AAC, JPEG, GIF, PNG
    Atívne 3D
    Full HD Upscaling
    Progressive Scan
    Deep Color
    Konfigurácia reproduktorov: 5.1ch (4 satelitné, stredový reproduktor, pasívny subwoofer)
    Celkový výkon: 1000 W (5x 166 W, subwoofer 166 W)
    Príprava pre bezdrôtové zadné reproduktory
    Dolby TrueHD, Dolby Digital 5.1
    DTS-HD Master Audio Essential
    Double Bass Sound
    Automatické vyrovnávanie hlasitosti
    Bluetooth, NFC
    Smart funkcie: SimplyShare (DLNA), Net TV, MyRemote, online služby
    FM tuner s RDS
    EasyLink (HDMI-CEC)
    HDMI výstup 1.4 (ARC), USB, digitálny optický vstup, digitálny koaxiálny vstup, AUX vstup, Ethernet (LAN)
    Spotreba energie: 160 W / 0,5 W v pohotovostnom režime
    Rozmery hlavnej jednotky (ŠVH): 435 x 58 x 280 mm
    Rozmery satelitných reproduktorov (ŠVH): 100 x 192 x 125 mm
    Rozmery stredového reproduktora (ŠVH): 314 x 110 x 83 mm
    Rozmery subwoofera (ŠVH): 228 x 293 x 310 mm
    Farba: čierna
    Dodávané príslušenstvo: diaľkový ovládač s batériami, káble k reproduktorom (3x 3 m, 2x 10 m, 1x 2 m)
    Stránky o produkte HTB3520G/12 3D BLU-RAY dom.kino PHILIPS:

    http://www.philips.sk/#/headernav/consumer

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky