INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Držiak na zápästie pre LAMAX ACTION X

    držiak pre kameruZobraziť viac

    skladom 

    8,60 €
    7,17 € bez DPH
    Kód tovaru

    356742

    PN kód

    MDMWRIST

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Držiak na zápästie pre LAMAX ACTION X

    Držiak na zápästie pre kamery GoPro. Pomôže vám zachytiť svet z mnohých rôznych uhlov. Využijete ho pri športoch, pri ktorých potrebujete voľné ruky. Držiak je vyrobený z kvalitného materiálu a umiestnite ho aj napriek bundu a rukavice. Kameru potom môžete nosiť ako hodinky, a tak robiť skvelé zábery. Kamerou možné navyše otáčať o 360 ° a kedykoľvek využiť poistku, ktorá zabráni ďalšiemu, nechcenému otočenie.

    Kamera ako hodinky:
    S kamerami GoPro svet zachytíte z mnohých rôznych uhlov a pomôcť vám v tom môže aj ďalšie príslušenstvo, ktoré umožňuje nosiť kameru ako hodinky. Tento držiak na zápästie pre GoPro je vyrobený z kvalitného materiálu a vďaka mierne elastickosti sa nemusíte obávať odrenín. Ba naopak. Držiak vám na ruku dokonale sadne a vy sa budete môcť sústrediť výhradne na obstarávanej zábery.

    Držiak je možné utiahnuť podľa potreby a okolo zápästia ho opevníte pomocou suchého zipsu. Vďaka tomu je možné umiestniť aj cez bundu alebo rukavice, a tak zábery z pohľadu hodiniek môžete zaobstarať aj pri zimných športoch, ako je lyžovanie. Držiak na zápästie pre GoPro sa však hodí pri všetkých športoch, pri ktorých potrebujete mať voľné ruky. Napríklad pri horolezectvo, surfovanie či potápanie.

    Otáčanie o 360 °:
    Kameru do držiaka umiestnite pomocou klasického GoPro skrutky, čo je veľmi jednoduché a bezproblémové. Mechanizmus na držiaku je potom prispôsobený tomu, aby kamerou bolo možné otáčať o 360 °, čo dozaista oceníte pri všetkých vašich obľúbených aktivitách. Navyše kedykoľvek môžete využiť poistku, pomocou ktorej polohu kamery jednoducho uzamknete.

    kompatibilita:
    Gopro HD Helmet HERO
    Gopro HD Motorsports HERO
    Gopro HD Surf HERO
    Gopro HD HERO Naked
    Gopro HD HERO 960
    GoPro Hero HD 1080p
    GoPro HERO 2
    Gopro HD HERO2 Outdoor Edition
    Gopro HD HERO2 Motorsport Edition
    Gopro HD HERO2 Surf Edition
    GoPro HERO5 SESSION
    GoPro HERO5 BLACK

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky