INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Creality CR-Scan Ferret Pro

    Creality CR-Scan Ferret Pro je vylepšená verzia CR-Scan Ferret
    3D skener, pripravený na okamžité použitie, vysoká presnosť, vstavaná live kamera, veľká skenovacia plocha, dva režimy skenovania, antishake tracking, funkcia rychleho skenovaniaZobraziť viac

    skladom 

    399,00 €
    332,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 23 €
    Kód tovaru

    419526

    PN kód

    4008050043

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Creality CR-Scan Ferret Pro

    Creality CR-Scan Ferret Pro je vylepšená verzia CR-Scan Ferret. Do skenera boli implementované nové funkcie, ako je Anti-shake tracking a režim rýchleho skenovania, aby sa zlepšila kvalita a zároveň sa zjednodušil proces skenovania pre používateľov.

    S CR-Scan Ferret Pro od Creality môžete bez námahy snímať objekty s presnosťou 0,1 mm a konvertovať ich na živé 3D modely pripravené na tlač.
     

    Kompaktný a ľahký

    Kompaktný 3D skener s nízkou hmotnosťou len 105 g vás môže sprevádzať kdekoľvek. Pri cestovaní sa prenosný skener dá ľahko uložiť do tašky alebo batohu.

    Dvojitý režim skenovania

    CR-Scan Ferret Pro má dva rôzne režimy: High Quality Mode a Fast Scan Mode:
    High Quality Mode: presnosť až 0,1 mm a 3D rozlíšenie 0,16 mm zabezpečujú väčšiu precíznosť a umožňujú zachytiť viac detailov.
    Fast Scan Mode: špeciálny 3D zobrazovací čip ASIC ponúka vysoký výpočtový výkon, ktorý umožňuje rýchle skenovanie stredne veľkých a veľkých objektov.
     

    Anti-Shake Tracking

    Trasúce sa ruky nie sú prekážkou: vďaka inovatívnej technológii 3D zobrazovania s jedným snímaním si môžete užívať plynulé skenovanie s vysokou mierou úspešnosti aj pri trasúcich sa rukách.
     

    Skenujte čierne alebo kovové objekty - bez akéhokoľvek postreku

    Čierne a kovové objekty, ako sú autá, súčasti automobilov, pneumatiky a podobne, môžete optimálne snímať aj bez skenovacieho spreja.
     

    Skenovanie vo vonkajšom prostredí

    Vďaka pokročilej optike a inteligentným algoritmom môžete ľahko snímať požadované objekty za všetkých svetelných podmienok. Nebojte sa slnečného svetla (< 30 000 luxov) - 3D skener aj tu dosahuje vynikajúce výsledky.
     

    24-bitové plnofarebné skenovanie

    CR-Scan Ferret Pro je vybavený farebným fotoaparátom s vysokým rozlíšením 2 megapixely. Vďaka tomu je možné snímať objekty v plných farbách bez toho, aby chýbali akékoľvek detaily. Vďaka špeciálnemu algoritmu mapovania tváre sa detailne reprodukujú aj črty tváre, aby sa zachovala živosť modelu.
     

    Len jedným klikom k želanému modelu

    Po nasnímaní požadovaného objektu môžete pokračovať v modelovaní jediným kliknutím. Tip: nie sú potrebné žiadne hlboké znalosti skenovania.


    Stránky o produkte Creality CR-Scan Ferret Pro:

    www.creality.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky