INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Baseus Metal Gleam Series Hub 9in1 USB-C do 2x USB 3.0 + 2x HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD, sivá

    Vypredané

    Hub 9in1 USB-C do 2x USB 3.0 + 2x HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SDZobraziť viac

    skladom 

    67,40 €
    (ušetrite 2,60€)
    64,80 €
    54,00 € bez DPH
    Kód tovaru

    408268

    PN kód

    WKWG060013

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Baseus Metal Gleam Series Hub 9in1 USB-C do 2x USB 3.0 + 2x HDMI + USB 2.0 + USB-C PD + Ethernet RJ45 + microSD/SD

    Popis produktu:
    Hľadáte spoľahlivý nástroj, ktorý vám umožní pracovať efektívnejšie? Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series 9-v-1 je dokonalou odpoveďou na vaše potreby! S až 9 dostupnými portami, možnosťou rýchleho nabíjania vašich zariadení, podporou rozlíšenia 4K HD a bleskovo rýchlym prenosom dát rýchlosťou až 5 Gbps – pozrite sa, čo ešte získate! Zároveň je výrobok mimoriadne odolný a vďaka kompaktným rozmerom ho môžete nosiť stále so sebou.


    Rozšírte možnosti svojho notebooku
    Použite len jeden USB-C vstup vášho notebooku, aby ste k nemu mohli pripojiť niekoľko rôznych zariadení. Hub od Baseus je vybavený 9 portami ako RJ45, USB-C PD, 2 HDMI, 3 USB a slotmi pre pamäťové karty SD a TF. Teraz môžete jednoducho zvýšiť funkčnosť svojho počítača a uľahčiť si prácu. Už žiadne problémy s príliš malým počtom portov!


    Rýchle nabíjanie vašich zariadení
    Pohodlne nabíjajte svoje zariadenia a súčasne ich používate. Toto je skvelá úspora času! Rozbočovač Baseus Metal Gleam Series podporuje rýchle nabíjanie PD 100 W (na porte USB-C), takže môžete okamžite obnoviť napájanie svojho notebooku, smartfónu alebo tabletu. Výrobok tiež zaisťuje bezpečné používanie - je chránený proti skratu a nadprúdu. Pokročilý čip navyše zaručuje efektívnu prevádzku hubu, aj keď k nemu pripojíte viac zariadení.


    Vysoké rozlíšenie obrazu
    Séria Baseus Metal Gleam ponúka aj vynikajúcu kvalitu obrazu. Porty HDMI podporujú rozlíšenie 4K, vďaka čomu si môžete vychutnať bohaté detaily a živé, prirodzené farby. Pomocou rozbočovača tiež môžete k notebooku pripojiť až 2 ďalšie monitory a využívať režimy zobrazenia, ako je Mirror a Expansion. Pomôže vám to zvýšiť efektivitu práce, ukázať ostatným účastníkom stretnutia prezentáciu alebo sledovať film uložený v počítači na väčšej obrazovke.


    Preneste súbory okamžite
    Rozbočovač tiež umožňuje rýchly prenos súborov. Porty USB 3.0 umožňujú prenášať dáta rýchlosťou až 5 Gbps (500 MB/s). Produkt tiež umožňuje pripojenie pamäťových kariet SD a TF. To vám umožní jednoducho ukladať fotografie alebo videá nasnímané fotoaparátom, videokamerou, smartfónom alebo dronom do prenosného počítača. Rýchlosť prenosu dát medzi kartou a počítačom je až 104 MB/s. Už nemusíte donekonečna čakať na prenos súborov!


    Široká kompatibilita
    Nebojte sa problémov s kompatibilitou s hubom. Funguje s mnohými verziami Windows, Mac OS alebo Linux. Podporuje aj tablety a smartfóny od rôznych výrobcov – od Apple cez Samsung až po Huawei. Bez ohľadu na to, aké zariadenia denne používate – centrum značky Baseus s nimi bude s najväčšou pravdepodobnosťou fungovať fantasticky. A čo viac, vďaka systému Plug&Play ho jednoducho pripojíte – nepotrebujete žiadne ďalšie ovládače.


    Dokonale premyslený dizajn
    Hub série Baseus Metal Gleam je malý a prenosný. Môžete ho mať vždy poruke a použiť ho kedykoľvek budete potrebovať. Výrobok sa vyznačuje aj vysokou životnosťou. Vyrobené z hliníkovej zliatiny - je odolné voči opotrebovaniu, vyblednutiu farby, poškodeniu a teplu. Príjemná na dotyk textúra a elegantný moderný dizajn sú jeho ďalšími prednosťami. Okrem toho modrý, svietiaci indikátor v reálnom čase indikuje stav zariadenia.


    Veľa aplikácií
    Toto praktické zariadenie nájde mnoho využití doma, v práci aj na cestách. Ak váš smartfón podporuje OTG, pomocou rozbočovača k nemu môžete pripojiť prenosný disk a pohodlne skopírovať potrebné súbory. Chcete si uľahčiť prácu na tablete? Skombinujte s ním myš a klávesnicu, aby ste ho mohli používať ako notebook! Teraz môžete pohodlne písať e-maily alebo upravovať fotografie.
     

    Technické parametre

    Typ použitia
    replikátor portov

     
    Typ konektorov
    Konektor : USB-C (samec)
    Konektor : 2x USB 3.0 + USB-C PD + HDMI + SD/TF (samica)

    Dĺžka kábla: 0,10 m

    Ďalšie vlastnosti
    Rozhranie USB-C
    Porty 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x USB-C PD, 2 x HDMI, 1 x slot na SD/TF kartu, RJ45
    Prenosová rýchlosť (USB 3.0) Až 5 Gbps
    Rozlíšenie videa (HDMI) 4K @ 30 Hz (max).
    Prenosová rýchlosť (SD / TF) Až 104 MB/s
    Priepustnosť konektora RJ45 Až 1000 Mbps
    Nabíjací výkon (USB-C PD) Až 100 wattov
    Vstup 5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 5 A
    Výstup 5 V / 0,9 A
    Podporované operačné systémy Windows, Mac OS, Linux
    Materiál Zliatina hliníka
    Dĺžka kábla 180 mm
    Rozmery 48,3 x 135 x 16 mm
    Hmotnosť Cca 113 g


    Farba: sivá

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Pripojenie cez

    USB-C

    HDMI

    áno

    USB-A

    áno

    USB-C

    áno

    Ethernet RJ-45

    1 000 Mb/s

    Čítačka pam.kariet

    áno

    Podpora viacerých monitorov

    2

    Maximálne rozlíšenie

    4K

    Napájanie (aktívny)

    áno (adaptér potrebné dokúpiť)

    Power Delivery

    100W

    USB verzia

    USB 2.0

    Materiál

    kov

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky